PRESTAVLJENO! Boeing Boeing ali Stevardese pristajajo

6. 5. 2023 ob 19:00

Predstava je bila 26.3. zaradi bolezni prestavljena. Nadomestni termin je 6. maj. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

DPD Svoboda Loška dolina

Življenje stevardes, predvsem tistih na mednarodnih letih, je zelo stresno. Stalno menjavanje časovnih pasov, vsak večer drug hotel, drugačna postelja, različna hrana. Venomer spremembe… Zato jim je še kako pogodu miren kotiček, kjer se počutijo doma. Udobna postelja, najljubša hrana in moški, h kateremu se utrujene stisnejo.

Tega se še kako zaveda Bernard, uspešen arhitekt z razkošnim stanovanjem sredi Pariza. S pomočjo prijatelja, ki dela v trgovini s spominki na letališču, je spoznal tri čudovite stevardese – Američanko, Francozinjo in Nemko in si z njimi uredil nenavadno, a zanimivo in predvsem pestro življenje. Njegovi dnevi so kot nenehno potovanje po svetu – vsaka od stevardes je z njim dva dni v tednu, kar prinaša ne samo zanimive noči, temveč tudi raznolikost v kuhinji.

Njemu je to nadvse všeč, veliko manj pa njegovi gospodinji Berthe, saj stalne menjave Bernardovih gostij, s katerimi se je – mimogrede – tudi zaročil, pomenijo nenehno pospravljanje, nenehno kuhanje, stalno previdnost, da ne bi kaj zamešala. Ves čas eno samo letanje sem, letanje tja, kot na letališču.

Bernard je prepričan, da bo s tremi zaročenkami, ki se zaradi časovnih pasov nikakor ne morejo srečati, lagodno živel še mnogo let. Pa se zaplete. Nevihta nad Atlantikom, orkan, zaradi katerega morajo odpovedati let in sprememba ure pristanka povzročijo kaos. Bernard se nepričakovano znajde z vsemi tremi stevardesami naenkrat. Panika! Huda zagata, ki mu jo pomaga reševati njegov prijatelj Robert, ki je ravno tako povesem nepričakovano prišel na obisk. Pa se izkaže, da je Robert še kako v pomoč  in poskuša Bernarda rešiti iz nemogočega položaja.

Ali mu uspe? Se zgodba razplete srečno? To boste morali preveriti sami. Zato vabljeni na ogled predstave, kjer boste pozabili na vsakdanje skrbi in se od srca nasmejali!

 

Vstopnina: 10 €

 

 

 

 

 

06.05.2023

19:00

Več o dogodku in vstopnice