ČRNI ADAM, film

21. 10. 2022 ob 20:00 

Skoraj 5000 let po tem, ko so mu egipcanski bogovi podelili nadnaravne moci in ga nato hitro pokopali, je Black Adam (Johnson) osvobojen iz podzemeljske grobnice in pripravljen, da v sodobnem svetu sproži svojo edinstveno obliko pravice.


Jaume Collet-Serra / ZDA / 2022 / 124 min / angleščina

DC in studio Warner Bros. predstavljata novega antijunaka, katerega vlogo bo prevzel legendarni The RockČrni Adam je Johnsonov velik in ljubi projekt, kakršnega vsak igralec po navadi doživi le enkrat v življenju.

Skoraj 5000 let po tem, ko je pridobil vse moči egipčanskih bogov in bil tudi zaprt, je Črni Adam osvobojen iz svoje zemeljske grobnice ter več kot pripravljen sprostiti svojo edinstveno obliko pravice in maščevanja nad modernim svetom. Film prinaša nekaj največjih filmskih spopadov tega leta.

Johnsonu so se v filmu pridružili Aldis Hodge kot Hawkman, Noah Cantineo kot Atom Smasher, Sarah Shahi kot Adrianna, Marwan Kenzari kot Ishmael, Quintessa Swindell kot Cyclone, Bodhi Sabongui kot Amon in Pierce Brosnan kot Dr. Fate.

Režijo je prevzel Jaume Collet-Serra, scenarij pa so po liku DC spisali Adam SztykielRory Haines in Sohrab Noshirvani. Lik Črnega Adama sta ustvarila Bill Parker in C. C. Beck.

photo

21.10.2022

20:00

Več o filmu in vstopnice