ZAKLJUČNI KONCERT

Ob zaključku Dnevov Notranjskega parka se bomo družili na ploščadi pred Kulturnim domom Cerknica ob glasbi pevcev VOICE UP!, skupine ŠLAJN in raperja SMAAL TOKK. Zabave zagotovo ne bo manjkalo.

 

pevci zavoda VOICE UP!

Pevci zavoda Voice up se pod mentorstvom prof. Barbare Camille Tanze ukvarjajo z zdravo uporabo glasu, ne glede na glasbeni stil. Vsak glas je edinstven, ne glede na starost ali odrske izkušnje pevca, kajti vsakdo v sebi nosi svojo voljo in strast.

 

glasbena skupina ŠLAJN

Šlajn je hudomušna country skupina, ki z avtorsko glasbo pripoveduje zgodbe z obale Cerkniškega jezera. Bolj iskrenih in intimnih od teh ni, bolj lahkotno in navihano pa tudi ne gre. Povejo vam, kaj jih ob ponedeljkovih jutrih spravi pokonci, kaj jih tlači čez dan, kaj jih zaziblje v topel spanec in o čem sanjajo ponoči.

 

raper SMAAL TOKK

“Rajši izdam plošču ku domovinu”, pravi Smaal Tokk, “še rajši bi pej mjw koncertt u Cjrknci … ma si ne upam sam, sm šlišow, de so šaldo kritična publika … takw de bi rajši vidow, de grem ukop s kejšnimi lokalci! Recimo s Šlajni.”

Smaal Tokk se po uspešni predstavitvi druge plošče odpravlja na koncertno turnejo po Sloveniji. No, na serijo koncertov. Pravzaprav na koncert tu in tam. No, pač – na koncert v Cerknico, na Dneve parka, kjer bo občinstvo v spremstvu vrhunskih glasbenikov, ki bi sicer raje igrali ob kakem bolj znanem imenu slovenske glasbene scene, razveseljeval in razsvetljeval z novimi in starimi pridigarskimi skladbami.

25.05.2019

19:00

Več …