IGRA SOVRAŠTVA, film

30. 1. 2022 ob 19.00

Film Igra sovraštva je posnet po istoimenski knjižni uspešnici Sally Thorne, ki je bila izdana v več kot 25. državah in je pristala na 7. mestu od 20. najboljših ljubezenskih romanov na lestvici Oprah Magazine.


Peter Hutchings / ZDA / 2021 / 104 min / romantična drama / angleščina / podnapisi

Lucy Hutton je vedno verjela, da prijazna dekleta daleč pridejo. Je simpatična in ustrežljiva in prav vsi v pisarnah Bexley & Gamin jo naravnost obožujejo… Vsi razen hladnega, efektivnega in brezhibno oblečenega Joshua Templemana. In občutek je obojestranski.
Obsojena na obstanek v skupni pisarni 40 (ok, 50 ali 60) ur na teden, Lucy in Joshua razvijeta nesmiselno psihološko igro prevlade. Lucy ne dopusti, da bi jo Joshua premagal na katerem koli področju, še posebej zato, ker je na vidiku zavidljivo poslovno napredovanje. Če Lucy zmaga to »igro« bo postala njegova nadrejena, njegova šefica, če pa izgubi, pa bo od svoje pozicije odstopila. Torej,… zakaj ima kar na enkrat vroče sanje o Joshui in se za v službo oblači, kot da gre na nepozaben zmenek?

Ko se popolnoma nedolžna vožnja z dvigalom spremeni v trenutek zemljo-tresočega poljuba, se Lucy začne spraševati, če ni morda Joshua Templeman popolnoma drugačen, kot si ga je predstavljala. Morda ga ne sovraži. Morda tudi on ne sovraži nje. Ali pa je vse skupaj samo nova igra …

photo

30.01.2022

19:00

Več o filmu in vstopnice