IZGUBLJENO MESTO, film

18. 4. 2022 ob 19.00 

Znašli se bomo v džungli, kjer se bo ugrabljena pisateljica, ki jo je upodobila Sandra Bullock s pomočjo svojega manekena z naslovnice, ki ga zaigra Channing Tatum, znašla na neverjetni pustolovščini v džungli v akcijski romantični komediji z naslovom Izgubljeno mesto.


 Aaron Nee, Adam Nee / ZDA / 2022 / 112 min / angleščina

 

Briljantna, a osamljena pisateljica Loretta Sage (Sandra Bullock) je v svojih priljubljenih romantično-pustolovskih romanih pisala o eksotičnih krajih s čednim manekenom z naslovnice Alanom (Channing Tatum), ki je svoje življenje posvetil utelešenju junaka »Dasha«.

Med turnejo, kjer z Alanom predstavlja svojo novo knjigo, pa Loretto ugrabi ekscentrični milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe), ki upa, da ga bo lahko pripeljala do zaklada starodavnega izgubljenega mesta iz njene zadnje zgodbe. Ker pa Alan želi dokazati, da je lahko junak v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig, se jo odpravi reševat. Podala se bosta na pustolovščino po džungli, kjer bosta morala sodelovati, če bosta hotela preživeti in najti starodavni zaklad, preden bo izgubljen za vedno.

 
 
 
photo

18.04.2022

19:00

Več o filmu in vstopnice