JEŽEK SONIC 2, film

23. 4. 2022 ob 17.00 

Prihaja izjemno hiter moder jež po imenu Sonic, ki bo s pomočjo policista skušal zaustaviti zlobneža, ki bi rad zavladal svetu.


Jeff Fowler / Kanada, ZDA / 2022 / 122 min / slovenščina / animirani film / 7+

 

Potem ko se je ježek Sonic ustalil v Green Hillsu, si nadvse želi dokazati, da ima vse, kar potrebuje, da postane pravi junak. Ko pa se z novim partnerjem Knucklesem vrne dr. Robotnik, se Sonic znova znajde na preiskušnji. Robotnik in Knuckles namreč iščeta smaragd, ki lahko uničli celo civilizacijo, zato bo Sonic združil moči s prav tkao hitrim in eksplozivnim Tailsom in skupaj se odpravita po svetu iskati smaragd, preden zaide v napačne roke.

 

KDO JE JEŽEK SONIC
Ježek po imenu Sonic je izjemno hiter, je modre barve, ni z našega planeta, a ima človeške lastnosti. Rodil se je z izjemno sposobnostjo, da je hitrejši od zvoka, zato tudi ima takšno ime (sonic = zvočen). Poleg vsega ima zelo hitre reflekse, lahko se spremeni v žogo in tako napade sovražnika. Zase rad pravi, da je majhna modra kepa superenergije v izredno čednem paketu. In da bi rešil svoj planet, je prišel na našega. V izvirni različici mu je glas posodil Ben Schwartz, v sinhronizirani pa Voranc Boh.
 
 
photo

23.04.2022

17:00

Več o filmu in vstopnice