MOJ SIN, film

05. 12. 2021 ob 19.00

Edmond Murray prejme klic od bivše žene, da je njun sin izginil. Njun 7-letni sin izgine iz kampa. Kmalu postane jasno, da je bil ugrabljen.

Vstopnina: 5 €


 

Christian Carion /  Anglija / 2021 /  95 min /  triler / angleščina / podnapisi

Kriminalna drama z naslovom Moj sin razkriva zgodbo o ugrabljenem dečku, a obenem glavnemu igralcu in gledalcem ob istem času razkriva skrivnost. Gre namreč za prelomni filmski dosežek, saj glavni igralec James McAvoy med snemanjem ni imel na voljo scenarija ali dialogov, zato je moral improvizirati, in tako kot gledalci je odkrival skrivnost sproti.

Po več letih, ko je kariero postavljal pred svojo družino, se Edmond Murray (James McAvoy) znajde v propadlem zakonu in z odtujenim sinom. Med potovanjem prejme klic nekdanje žene Joan (Claire Foy), ki mu v solzah sporoči, da je njun sedemletni sin med taborom izginil. Kmalu postane jasno, da so otroka ugrabili. Ker se oblasti ne poglobijo v primer, je Edmond prisiljen vzeti stvari v svoje roke. Zaradi občutka krivde, ker je svojo družino zanemarjal, je odločen, da bo storil vse, da najde sina – in odkril skrivnost njegovega izginotja.

photo

05.12.2021

19:00

Več o filmu in vstopnice