POROČIVA SE, film

14. 2. 2022 ob 19.00

Za valentinovo bo na velikih platnih pokalo od ljubezni. V romantični komediji z naslovom Poročiva se bo ljubezen glasbenih ikon – pevke in igralke Jennifer Lopez in pevca Malume – na preizkušnji, pevka pa se bo z učiteljem matematike, ki ga zaigra Owen Wilson, znašla v nepričakovani romanci.


Kat Coiro / ZDA / 2022 / 112 min / romantična komedija / angleščina / podnapisi

 

Pevka Kat Valdez (Jennifer Lopez) je polovica najbolj seksi zvezdniškega para na svetu z vročim glasbenikom Bastianom (Maluma). Ker se njuna skupna uspešnica z naslovom “Poročiva se” hitro vzpenja po lestvicah, se odločita poročiti pred očmi svojih številnih oboževalcev na slovesnosti, ki jo bodo predvajali v živo preko številnih platform.

Na koncert, kjer se bo odvila slovesnost, ločenega srednješolskega učitelja matematike Charlieja Gilberta (Owen Wilson) zvlečeta njegova hčerka Lou (Chloe Coleman) in njegova najboljša prijateljica (Sarah Silverman). Ko Kat nekaj sekund pred slovesnostjo izve, da jo je Bastian prevaral z njeno pomočnico, se njeno življenje obrne na glavo in se na odru pred množico oboževalcev potrta sprašuje o ljubezni, resnici in zvestobi. Med govorom v množici opazi popolnega tujca, Charlieja. V trenutku norosti se Kat odloči, da se z njim poroči. Kar se je pričelo kot impulzivna reakcija, se razvije v nepričakovano romanco. Ko pa se proti njima zarotijo sile, da bi ju spravile narazen, se poraja univerzalno vprašanje: Ali lahko dve osebi iz tako različnih svetov premostita prepad med njima in ustvarita prostor, kamor oba pripadata?

photo

14.02.2022

19:00

Več o filmu in vstopnice