PRVIČ PO VSEM, film

1. 10. 2023 ob 20:00 

V petem in zadnjem delu svetovnega fenomena PRVIČ, spremljamo naša junaka Tesso in Hardina, ki živita ločeni življenji, po tem, ko je Hardin brez Tessine vednosti objavil svojo knjigo, ki razkriva veliko njunih osebnih zadev.

Osamljen v Angliji, se Hardin potopi v alkohol in v druge škodljive navade, poleg tega pa trpi še zaradi pisateljske blokade. Če kmalu ne dokonča novega rokopisa, bo moral vrniti precejšen honorar, ki ga je prejel v naprej.

Namesto, da bi se popolnoma prepustil svojim demonom, se Hardin kmalu zave, da je edini način, da napreduje v življenju in mogoče osvoji Tesso nazaj ta, da popravi krivice, ki jih je naredil v preteklosti.

Odloči se, da bo odpotoval na Portugalsko in obiskal Natalie – žensko, s katero je v preteklosti grdo ravnal. Ko z Natalie preživi nekaj časa in spozna, da je šla naprej ter pustila preteklost za sabo, si Hardin končno odpusti in je zmožen videti svetlo prihodnost z žensko, ki jo ljubi.

Medtem se Landon in Nora v ZDA pripravljata na prihajajočo poroko, na kateri bosta prisotna tudi Tessa in Hardin.

Ali bosta naša junaka lahko odpustila drug drugemu in se dokončno zavezala njunemu odnosu, kljub vsem dogodkom, ki so se zgodili v preteklosti?

Vstopnina: 6 €*

* Za upokojence, študente, dijake in brezposelne s potrdilom je cena vstopnice 5 €.


Castille Landon / USA / 2023 / 94 min / anglešćina

 

photo
 

 

01.10.2023

20:00

Več o filmu in vstopnice