Zvočna delavnica: PO POTEH MEDVRSTNE KOMUNIKACIJE

29. 5. 2021 ob 18h

Drugo zvočno delavnico pa bomo izvedli v soboto, 29. maja. Delavnico PO POTEH MEDVRSTNE KOMUNIKAVCIJE bosta vodila psiholog Uršek Slivšek in mag. muzikologije Katarina Radaljac.

Delavnica je primerna za otroke, starejše od 9 let. Udeleženke in udeleženci bodo spoznavali zvočni svet živali, odkrivali različne načine zvočnega sporazumevanja z njimi ter se spraševali, na kakšne načine zvoke ustvarjajo živali.
Delavnica oz. terenska poslušalnica poteka na sistemu silent disco. Z uporabo prenosnega oddajnika, ki ga mentor nosi v torbi, se zvočna vsebina udeležencem predvaja prek slušalk.

Prijava na delavnico je obvezna, saj je število mest omejeno!
Prijavite se na e-naslovu info@kd-cerknica.si. Obvezen je pripis imena in priimka otroka, ter telefonska številka. Prijava je zaključena šele ob pisni potrditvi s strani Kulturnega doma Cerknica.

Obe zvočni delavnici, ki ju bomo izvedli v drugi polovici maja v sodelovanju z zavodom CONA sta brezplačni, kar omogoča projekt KONS: Platforma za sodobno raziskovalno umetnost, ki je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

photo

29.05.2021

18:00

Več o delavnici