Pri Addamsovih 2, animirani film

23. 10. 2021 ob 17.00

.
Vrača se ena najstrašnejših, najbolj nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družina Addams, ki se bo odpravila na družinske počitnice.
.

Vstopnina: 5 €


 

Greg Tiernan, Conrad Vernon / ZDA / Velika Britanija/ 2021 / animirani / sinhroniziran /

Strašljiva in priljubljena družina se vrača v nadaljevanju animirane pustolovščine Pri Addamsovih 2. V nadaljevanju sta starša Morticia in Gomez vedno bolj obupana, da njuna otroka odraščata, se izogibata družinskim večerjam in se oddaljujeta. Da poglobijo medsebojne odnose, se starša odločita, da strpata hčerko Wednesday, sina Pugsleyja, strica Festerja in ostale člane družine v svojo strašljivo prikolico in se odpravijo na še zadnje nesrečne družinske počitnice. Pustolovščina po Ameriki jih popelje izven svojih okvirjev, vmes pa celo naletijo na ikoničnega bratranca, pa tudi mnogo drugih čudnih likov. Kaj bi sploh lahko šlo narobe?

V slovenski različici bomo znova slišali glasove igralcev Uroša Smoleja, Ive Krajnc Bagola, Lije Trunkelj, Srđana Milovanovića, Maje Končar in Žige Buniča, pridružijo pa se jim še Jan Novljan, Blaž Šef, Jernej Kuntner, Amalja Veger Poles in Klemen Bunderla.

photo

23.10.2021

17:00

Več o filmu in vstopnice