VROČICA, glasbena komedija

31. 3. 2023 ob 20:00

Glasbena komedija Špas teatra

 

 

Igrajo: Špela Grošelj, Lara Jankovič, Irena Yebuah Tiran

Režija: Nina Kleflin

Aranžmaji in glasbena oprema: Rudolf Gas

Kostumografija: Žiga Flajnik

Scenografija: Žiga Flajnik

Koreografija: Anja Robida

 

Vroča večerna radijska pogovorna oddaja VROČICA na Radiu ŠPAS praznuje 10. obletnicoin je na vrhuncu svoje uspešnosti!

Tri energične voditeljice bodo za to posebno priložnost izvedle ‘veliki radijski pok’ – jubilejno oddajo bodo praznovale ekskluzivno, z glasbenim showom v živo! ‘LIVE’. ‘ON AIR’.

Če boste mislili, da ste za trenutek prišli na prizorišče serije ‘Seks v mestu’… se ne boste veliko zmotili. Vročekrvne dame pač rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in da, moških, kakršnokoli vlogo že igrajo v njihovem življenju.

V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo iz sedežev, prepevali od začetka do konca in zaplesali z nami.

Poslovilna oddaja v obstoječi ‘trio’ zasedbi, njihova zadnja radijska VROČICA »mora biti najboljša kadarkoli!« In tudi bo. Udarna. Žgečkljiva, superzabavna  in do konca sproščena! V uprizoritvi praznične oddaje bodo v ‘radijski eter’ dame spustile vse, kar je v dolgih letih še obležalo na ženskem srcu. Z zvestimi poslušalci in poslušalkami bodo spregovorile o tistem, o čemer je pač težko govoriti naglas in sploh podnevi. Ali to povedati partnerju. Možu. Mami. Včasih tudi najboljši prijateljici. Oja, v njihovem studiu je vedno zelo vroče!

Ampak zdaj ni čas za zardevanje, zdaj je čas za sproščeno glasbeno plesno zabavo!
Želimo, da (bo)ste kot del občinstva v ‘studiu v živo’ tudi vi!

 

Spoštovano občinstvo in partnerji,

Obveščamo vas, da bo v napovedanih uprizoritvah glasbene komedije VROČICA vlogo Barbare igrala LARA JANKOVIČ, ki bo nadomestila odsotno NINO IVANIČ. 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo obilo užitkov ob gledanju predstave.

Vaš Špas teater

Vstopnina: 24€

 

 

 

 

 

31.03.2023

20:00

Več o dogodku in vstopnice